Taxatie aanvragen

Vraag hier uw taxatie aan en krijg zo snel mogelijk een bod.

Welkom

Welkom bij Futuro Online! Wij begrijpen hoe belangrijk het is om te weten wat uw elektronica waard is voordat u besluit te verkopen of in te ruilen. Daarom bieden wij u een duidelijk en transparant proces voor het taxeren van uw elektronica, zodat u altijd de best mogelijke prijs kunt krijgen.

 

 

Hoe werkt het?

Stap 1: Productidentificatie Het proces begint met het identificeren van het elektronische product dat u wilt laten taxeren. Dit kan alles zijn, van smartphones en laptops tot gameconsoles en camera’s. 

Stap 2: Staat van het Product Om een nauwkeurige taxatie te kunnen maken, is het essentieel dat u de huidige staat van uw elektronica zo eerlijk mogelijk opgeeft. 

Stap 3: Prijsbepaling Op basis van de informatie die u heeft verstrekt en onze marktanalyse, stellen we een eerlijke en concurrerende prijs voor uw elektronica voor. 

Stap 4: Aanbod Zodra we de prijs voor uw elektronica hebben bepaald, ontvangt u van ons een gedetailleerd aanbod. U kunt dan beslissen of u akkoord gaat met dit aanbod en wilt doorgaan met de verkoop.