Taxatie aanvragen

Vraag hier uw taxatie aan en krijg zo snel mogelijk een bod.

Succesvol samenwerken

Ga circulair op elk moment van de levenscyclus van je IT-apparatuur. Als jouw betrouwbare all-in-one aanspreekpunt beheren en optimaliseren wij de gehele cyclus van jouw circulaire IT. Zo verminderen we kosten én e-waste.

Goed voor een lagere Total Cost of Ownership en goed voor de planeet. Door samen te werken met Circular IT group helpen we je te voldoen aan de ESG-normen.

 

Hoe werkt het?

Stap 1: Productidentificatie Het proces begint met het identificeren van het elektronische product dat u wilt laten taxeren. Dit kan alles zijn, van smartphones en laptops tot gameconsoles en camera’s. 

Stap 2: Staat van het Product Om een nauwkeurige taxatie te kunnen maken, is het essentieel dat u de huidige staat van uw elektronica zo eerlijk mogelijk opgeeft. 

Stap 3: Prijsbepaling Op basis van de informatie die u heeft verstrekt en onze marktanalyse, stellen we een eerlijke en concurrerende prijs voor uw elektronica voor. 

Stap 4: Aanbod Zodra we de prijs voor uw elektronica hebben bepaald, ontvangt u van ons een gedetailleerd aanbod. U kunt dan beslissen of u akkoord gaat met dit aanbod en wilt doorgaan met de verkoop.